- Orele de Lucru: 9:00 - 17:00
- Liber: Sâmbătă şi Duminică
Orele de Lucru

Despre noi

Compania mixtă Moldo-Americană „MolDan” SRL – o Întreprindere cu peste 27 de ani de experiență pe piața tehnico-medicală din Republica Moldova, oferă în locațiune instituțiilor medicale de stat si celor private, Centre funcționale de Imagistică prin Rezonanță Magnetică (IRM), Tomografie Computerizată (CT) si Radiologie (X-Ray) în construcții modulare moderne „la cheie”.

Servicii

Compania oferă în locațiune instituțiilor medicale de stat si celor private, Centre funcționale de Imagistică prin Rezonanță Magnetică (IRM), Tomografie Computerizată (CT) si Radiologie (X-Ray) în construcții modulare moderne „la cheie”.

Centre Funcționale IRM
„la cheie”

IRM Siemens

Societatea Civilă Moldo-Americană „MolDan HolDing” a asamblat și dat în locațiune Primul Centru IRM, care sa deschis pe 29 septembrie 2019 la Institutul de Neurologie și Neurochirurgie ”Diomid Gherman” din Chișinău, R. Moldova.

Centre Funcționale CT
„la cheie”

CT

Preconizăm să asamblăm și să dăm în locațiune Centre Funcționale de Imagistică prin Tomografie Computerizată pe tot teritoriul Republicii Moldova, UTA Găgăuzia și Partea Transnistreană. La moment suntem la etapa aprobării viitoarelor proiecte.

Centre Funcționale X-Ray
„la cheie”

X-Ray

Compania oferă în locațiune instituțiilor medicale de stat si celor private Centre Funcționale de IRM,CT și X-Ray „la cheie” în construcții modulare moderne.

Parteneri

IMSP SPITALUL CLINIC BALŢI

INN "DIOMID GHERMAN"